HABER:ELİF ACUN

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu’ndan bölge Kadınları için müjdeli haber

Ödemiş’in Gölcük Mahallesinde bulunan Olgunlaşma Enstitüsü El Dokumacılığı Kursu’nun açılışını gerçekleştiren Dr. Ahu Pakdemirli’yi AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen ve AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, ziyaretlerinde yalnız bırakmadı.

AK Parti Kadınkolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve aralarında Bedia Akartürkün de bulunduğu bölge kadınları ziyareti sırasında Dr. Ahu Pakdemirliye bölgenin yöresel lezzetlerini tanıttı.

Karakayaoğlu yapmış olduğu basın açıklamasında Ödemiş için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ödemiş Halk Eğitim Merkezi, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve bölge kadınları ile Ödemiş’te yetişen bitkisel ürünler, organik gıdalar, ebegümeci, iğnelik, aromatik bitkiler ve unutulmaya yüz tutmuş bölge kadınlarının işlemiş oldukları el işleri ve dokumalar ile ilgili projelerinin olduğunu dile getirdi. Ziyareti sırasında Dr. Ahu Pakdemirli ile proje kapsamında görüştüklerini belirten Karakayaoğlu, hazırlanan projede Halk Eğitim Merkezinde bulunan kursların geliştirilmesi ve arttırılması, Ödemiş’teki organik ürün ve aromatik bitkilerin yetiştirilmesi ve çoğaltılması kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının kendilerini bu projelerde destekleyeceklerinin müjdesini verdi.

Editör: Haber Merkezi