HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Mili Türkiye’m Hareketi Partisi Parti Sözcüsü Şinasi Urcan, “ Genel Başkanım ve Teşkilat Başkanım Mehmet Altın beyle birlikte Ödemiş’teki esnaflarımıza dolaşacağız.  Milli Türkiye’m Hareketi partisi olarak halkımızla birlikte onların dertlerini dinleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Halkımızla ve gençlerimizle birlikte partimiz daha da büyüyor. Eylül ayı içerisinde de inşallah partileşme sürecini tamamlayarak daha fazla çalışarak büyümeye devam edeceğiz. Şu an esnaflarımıza ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla birlikte iç içe olarak onların sıkıntılarını sorunlarını dinliyoruz. Gezdiğimiz ve dertlerini dinlediğimiz vatandaşlarımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Daha güzel bir Türkiye sevdasıyla elimizi taşın altına koyduk.

Mili Türkiye’m Hareketi Teşkilat Başkanı Mehmet Altın, “ Öncelikle sizler Yerelgüç ailesine bizlere bu imkânı sağladığı için teşekkür ediyorum. Bugün genel Başkanımız Bülent Karabulut ve Genel Başkan yardımcımız ve Parti sözcümüz Şinasi Urcan’a ziyarette geldim. Ödemiş’te esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Ödemişli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Güzel karşılamaları için MTHP olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bugünden itibaren Ödemiş’ten yeni bir yıldız doğdu. İnşallah ilk genel seçimlerde tek başımıza iktidar olacağız. Esnaf ziyaretlerimizin ilk Ödemiş’ten başladık. Ödemiş halkının bu sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Karabulut, “MTH Milletin ta kendisidir.”

Milli Türkiye’m Hareketi Genel Başkanı Bülent Karabulut, “  Ödemişimize değerli kardeşimiz, abimiz genel başkan yardımcımız ve teşkilat başkanımız Mehmet Altın kardeşim ve parti sözcümüz Şinasi Urcan, genel başkan olarak beni eşlik ediyorlar. Onlarla birlikte esnaf ziyaretleri yapıyoruz.  Onları ziyaret esnasında da olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bizler Halk ne derse o olacak sloganıyla yola çıktık.  Ve bu yolda devam ediyoruz.  Öncelikle afet bölgelerinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yaralı olan arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ve Balıkesir de de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet ve yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. MTH milletin ta kendisidir. Bu vesileyle ülkemiz de kirli siyasetlere yer vermememiz gerektiği yönünde temiz, ahlaklı, dürüst ve ilkel siyasette yolumuza devam edeceğiz. Kısırlaşmış siyasetten ülkemize çok büyük zararlar gelmiştir. Bu vesile ile de bizler temiz bütün dava arkadaşlarımızla birlikte temiz siyaset ile yola devam edeceğiz.  Bu vesileyle MTHP içinde yer alan dava arkadaşlarım şunlar. Genel Başkan vekilim Abdullah Tun, Teşkilat başkanım Genel Başkan yardımcım Mehmet Altın, Genel Sekreter Özgür  Özgüvenergin,  Parti Sözcümüz Şinasi Urcan, Genel Başkan yardımcımız Ayla Durmuş,  Genel Başkan yardımcımız Ahmet Demir, Genel Başkan yardımcımız Hande Yakıcı, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Şahin, Genel Başkan yardımcımız Yücel Gökçen ile yola birlikteyiz. Hiçbir partiyi karalamadan temiz siyaset anlayışımızla yola devam edeceğiz. Bu konuda tavrımız nettir. Halka hizmet etmek bizim temel ilkemizdir. İnşallah ilk seçimlerde hedefimiz iktidar olmaktır. Ben iktidar olamazsak genel başkanlığı bırakacağım bu kadar da açık konuşuyorum. O kadar iddialıyız ki hedefimiz iktidar olmaktır. Bundan da kaçış yok halkımız da bunun teveccüllüğünü göstermektedir.  MTH bugünden itibaren web sayfasını da yayına vererek yüce Türk milletinin hizmetine sunuyoruz.  Partimizin kuruluş günü de Eylül ayıdır. Eylül 15 sonrası halkımızın tamamen içinde olacağız.  Daha sonra tamamen halkımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Temel durumumuz halkımızdır. Halkımız ne derse biz onu yapacağız.

KARABULUT, “BİZİM GÜCÜMÜZ MİLLETTİR”

Otel odalarındaki lobilerden değil biz işadamlarından değil sadece halkın emirlerini itaat etmek için var olacağız. Bizim gücümüz millettir.  Milletimizden başka gücümüz yoktur. Bu vesileyle yerel basınımıza teşekkür ediyorum her zaman yanımızda olduğunuzu biliyorum”

Editör: Haber Merkezi