Başkan Duran "Tire tarihinde görülmemiş alt yapı yatırımı gerçekleşiyor"

Tire tarihinde yapılmayan alt yapı çalışmalarının gerçekleştiğini ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Hiçbir ilçede yapılmayan alt yapı çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yapılıyor. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve değerli bürokratlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Asbestli su borularının değişimi, kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi kış şartları nedeniyle belki sıkıntılara da sebep oluyor. Tüm çalışmalar bitirilip, yollar asfaltlanıp, kaldırımlar yapılınca tüm sıkıntılar unutulacak "dedi.

Gökçe" En büyük alt yapı yatırımı Tire’de yapılıyor "

Çalışmaları Başkan Duran ile birlikte yerinde takip eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ise bütün şehir yasası ile gelirleri azalan ilçe belediyelerinin bu tür yatırımları yapmaları maddi olarak mümkün değil. Biz de Sayın Başkan Salih Atakan Duran'ın ifade ettiği gibi Tire tarihinde görülmemiş alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu çok büyük bir yatırım ve Tire Belediye Başkanımızın isteği ile bu yatırıma başlandı"dedi.

Çalışma yapılan caddeleri inceleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran daha sonra Tire Belediye Başkanlık makamında yapılması planlanan projeler hakkında görüştü.

Editör: Haber Merkezi