HABER:BURCU TUNÇ

Kooperatifin ürünleri Ödemiş’te 3 satış noktasında tüketiciyle buluşuyor.

Gereli Kooperatifi Saraçoğlu Caddesi, Salı Pazarı, Yeni Hastane ve Beydağ’daki satış şubelerinde kendi ürettikleri süt ürünleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Kooperatif ürünleri vatandaşlar tarafından beğeniliyor, katkı ve koruyucu madde olmaksızın doğal üretim olması sebebi ile de tercih ediliyor.

Gereli Kooperatifinin büyümesi için büyük emek ve mücadele verdiklerini belirten başkan Mustafa Gerçek, “Kendi ürettiğimiz ürünleri vatandaşımıza ulaştırmak için satış noktalarımızı kurduk. Kendi topladığımız sütü işleyip, mamule çevirip, aracısız tüketici ile sloganımızdaki gibi lezzetle, sağlıkla, güvenle en ucuz şekilde tüketici ile buluşturmanın yolu budur. Ödemiş’te üç tane satış noktamız faaliyette Beydağ’da açtığımız şube ile dördüncü şubeye ulaştık. Gerelideki mandıramızda klasik beyaz peynir, teneke tulum, salamur tulum, köy peyniri gibi ürünlerimizi üretiyoruz. Tereyağı, lor peyniri üretiminin dışında yakın bir zamanda ayran ve yoğurt üretimine de geçtik. Ürünlerimiz vatandaşlar tarafından beğeniliyor ve talep yoğunluğu var ancak son zamanlardaki ekonomik gelişmeler bizleri de etkiledi. Fiyatlar arttı, vatandaşın alım gücü düştü” dedi.

Editör: Haber Merkezi