HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Gengörü  mesajında, “Bir eğitim öğretim yılına başlarken sevgili öğrencilerimizi, saygıdeğer meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Küresel ölçekte yaşanan salgının olumsuz etkilediği yaşamın normalleşmesi; gençlerimizin alması gereken eğitimin daha fazla aksamaması için alınan karar ve tedbirler çerçevesinde, 1-3 Eylül tarihlerinde 1.164 Anaokulu/Anasınıfı ve 1.571 İlkokul 1.Sınıf öğrencilerimize, uyum haftası kapsamında okullarımızı açıyoruz.

Ardından, ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de, resmi ve özel olmak üzere bin yedi yüz on beş öğretmenimiz ve yirmi bin öğrencimiz ile birlikte tüm okul ve kademelerde, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını, 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle, yüz yüze başlatıyoruz.

Uzak kaldığımız eğitim yuvası okullarımıza tekrar kavuşmanın mutluluğu içinde, ilk adımını atacağımız yeni eğitim-öğretim yılının gençlerimize, geleceğimize hayırlı olmasını; bu sürecin sağlıklı ve huzur içinde başarıyla tamamlanmasını temenni ediyorum.

Ayrıca, bize emanet edilen gençlerimizin daha temiz, daha sağlıklı ve daha güvenli ortamlarda, gönül rahatlığıyla eğitim alabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, büyük bir çaba içinde hazırlık yapan ilçemizin değerli eğitim kadrosuna teşekkür ediyorum.

Zihinlerin inşası ve gönüllerin ihyası gibi kutsal bir görevle çıktığımız bu yolculukta, birlikte yol yürüyeceğimiz eğitimin öncüleri öğretmenlerimize sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum. Her birine ayrı ayrı, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.      

Hepimizi derinden etkileyen bu olumsuzlukların, can sıkıcı belirsizliklerin son bulacağını, özlem duyduğumuz sağlıklı ve güzel günlerimizin geri gelecegini ümit ederek girdiğimiz bu yeni dönemin, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

GENGÖRÜ OKUL MÜDÜRLERİYLE ONLİNE TOPLANDI

6 Eylül Pazartesi günü yüz yüze başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Ödemiş’te bulunan okul müdürleriyle zoom platformu üzerinden toplantı gerçekleştirildi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü öncülüğünde şube müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen önemli konuların değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi