ADD Ödemiş şubesi gençleri, Ödemiş eğitim camiası ve gönüllü dostlarının katkıları ile topladıkları zekâ oyunları, genellikle ana sınıfı ve ilkokul düzeyi öğrencilerine yönelik boyama kitapları, hikâye kitapları, kuru boya, pastel boya, oyun hamurları ve parmak boyları malzemeleri deprem alanında çocuklara dağıttı.

ADD İzmir Şubelerinin destekleriyle öğrencilere Atatürk imzalı pankartlara el baskı etkinliği gerçekleştirildi.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Gürcay Işık ve Gençlik Kolları olarak etkinliğe katılan Filiz Çeşmeli, Abdullah Geçer, Sami Bayır, Ayhan Uğur, Elif Dinç, Salih Korkmaz, Ceren Karacaoğlu ve İrem daha güzel günler de buluşmak dileğinde bulunarak ortak bir açıklama yaptı.

 “Bizler Atatürk’ün izinde 10 Kasım’da ölümün ölümsüzlüğünü andık ve depremzede kardeşlerimizin yüzlerinde bir gülümseme olmak amacıyla yola düştük. Ellerinde ki renkler kadar güzel günler görmeleri tek dileğimiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal’in yolunda fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller için emek harcıyoruz. Bu felaketlerin tekrar yaşanmaması temenni ediyoruz. Depremzede çocuklarımız Atatürk imzalı pankartlara el izlerini bıraktılar.”

Editör: Haber Merkezi