HABER:SEÇİL GEZİCİ

Genç Parti Ödemiş Olağan Kongresi Ödemiş Nikâh salonunda düzenlendi. Kongreye Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Akın Kocaman, Genç Parti Sözcüsü Genel Başkan Vekili Başdanışman Avukat Metin Altmışkara, MYK Üyesi Ersin Üzeyir, İl Başkanı Koray Günüç ve üyeler katıldı.

Genç Parti Ödemiş İlçe Başkanı olarak seçilen Murat Yıldız, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek, Genç Parti İlçe Başkanlığı olarak üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmek için hazır olduklarını söyledi.

Genç Parti Başdanışman Avukat Metin Altmışkara, “Genel Başkanımız teşkilatlarla çok yakından ilgileniyor. Türkiye’de seçimlere girme yeterliliğini kazanmış 17 partinin içerisindeyiz. 54 ilde ve 350 ilçede örgütlenmemizi tamamlamış durumdayız. İlçe teşkilatlarımızı güçlendirmek adına yeniden kongre yapıyoruz. Olası bir erken seçim durumu olsa bile biz Cumhurbaşkanının tekrar seçilemeyeceğini iddia edenlerdeniz. Genel başkanımız halkın her kesimini ilgilendiren sorunların ve çözüm önerilerinin sunulacağı programlar yapacak. Genel başkanımızın çabaları bu yönde çok kıymetli. Biz gerekli çalışmaları yaptıktan sonra kendi Cumhurbaşkanı adayımızı çıkarmayı öngörüyoruz. Biz herhangi bir partiye angaje olmuş değiliz. Fakat ittifak yapıp yapamayacağımız konusunda bir öngörü beyan edemeyiz. Türkiye’nin sadece millet ve cumhur ittifakına bağlı kalmasını doğru bulmamakla birlikte üçüncü bir ittifakın da kurulabileceği görüşündeyiz. Bu üçüncü ittifakın liderliğine talip kararlı bir duruşumuz var. Biz millete hizmet arzusuzuyla bu davaya gönül vermiş kıymetlim yol arkadaşlarımızla birlikte milletimiz için var olmaya devam edeceğiz. Maalesef ki adalet ve hukukun siyasileştirildiği bir dönem yaşıyoruz. Kader mahkûmu olarak cezaevlerinde yatan binlerce kişinin olduğunu biliyoruz. Biz bu mağduriyetleri giderme adına ve genel af çıkarılması hususunda çalışmalarımız mevcut” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi