HABER/DİLEK ACAR

İzmir’in Kiraz ilçesinde yaşayan 30 yıllık gazeteci olan Semih Dursun yaşadığı rahatsızlık sebebi ile Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Dursun’da koronavirüs olma şüphesi ile Ödemiş Devlet Hastanesi Pandemi servisine sevk edildi. Burada yapılan tetkik ve testler sonucunda Covid-19 salgın hastalığı teşhisi konulan gazeteci Semih Dursun tedavi altına alındı. 15 günlük tedavi süreci ardından koronavirüsü yenen Semih Dursun yapılan son testin negatif çıkması üzerine bugün taburcu edildi.

Dursun yaşamış olduğu 15 günlük tedavi sürecinde kendisi ile ilgilenen Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak başta olmak üzere doktor, hemşire ve hastane personeline teşekkür etti.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ 

https://www.facebook.com/yerelguc/videos/241022217247095/

Dursun, “ Evde çok rahatsızlanmıştım. Şeker rahatsızlığımda vardı.  Önce koronavirüs olacağım aklıma gelmedi. Kiraz Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüm. Sonra koronavirüs şüphesi ile Ödemiş Devlet Hastanesi Pandemi servisine sevk edildim. Test sonuçlarım pozitif gelince tedaviye başlandı. Bu süreçte çok zorlanmadım. Doktor ve hemşirelerimiz bu konuda çok ilgililer. Tedavi konusunda elinden geleni yapıyorlar. Ayrıca biz hastalara da moralimizi yüksek tutmamız konusunda da destekte bulunuyorlar. Herkes gerekli önlemlerini alsın. Tedavi konusunda sorun görünmüyor gibi olsada biz vatandaşlar olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Önlemlerimizi alalım gereksiz evden çıkmayalım” dedi.

Bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan gerek sosyal medyadan gerekse telefonla kendisini arayan herkese teşekkürlerini ileten Dursun, kendisini Kiraz’a götürmek için hasta nakil aracını tahsis eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a kendisini bu süreçte yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Kiraz’da alkışlarla karşılandı

Ödemiş Devlet Hastanesi’nden taburcu olduktan sonra Kiraz’da ki evine giden Semih Dursun’u ailesi komşuları alkışlarla karşıladılar. Dursun geçmiş olsun dileklerini ileten ailesi ve komşuları ile hasret giderdi.

Editör: Haber Merkezi