ÖZEL HABER:FARUK ÇARK (DHA)

Türk yetkililere seslenen Korkmaz “Buradan üç gündür tahliye yapılıyor. Ancak bizim bir aracımız olmadığı için tahliye trenine dahi gidemiyoruz. Eşim hasta ve sürekli bayılıyor. Lütfen yardım edin” dedi.

Ödemişli Mesut Korkmaz ile Ukraynalı Victoria Olexiyenka İzmir’in Ödemiş ilçesinde kıydıkları nikâhla evlendi. Mesut Korkmaz 2 yıl önce Antalya’da otelde çalışırken tatil için Ukrayna’dan gelen Victoria Olexiyenka ile tanıştı. İkili bu tanışmanın ardından evlenme kararı aldı. 22 Şubat 2021 tarihinde evlenen Mesut ve Victoria Korkmaz çifti, nikah sonrası Ukrayna’da yaşamaya başladı.

EŞİM HASTA, LÜTFEN YARDIM EDİN

Yaşamlarını Kiev’in 25 km kuzeyinde Stari Petrivtski köyünde sürdüren çiftin mutluluğuna Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla gölge düştü. Türk damat Mesut Korkmaz, Türk yetkililere yardım çağrısında bulundu. Eşinin hasta olduğunu belirten Korkmaz, “Yetkililere sesleniyorum. Eşimin kardeşi ve onun 8 yaşındaki çocuğuyla birlikte burada 4 kişiyiz. Tahliye trenine gidecek bir aracımız dahi yok. Lütfen bize yardım edin” dedi.

Editör: Haber Merkezi