HABER:DİLEK AYVALI

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Nuri Arslan ve beraberinde gelen Nazilli Ticaret Odası Personellerinden oluşan heyet ziyareti sabah saatlerinde Ödemiş Ticaret Odası Hizmet Binasında başladı.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Şanlı, Genel Sekreter Adnan Bengi, Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Katırcıoğlu ve Akreditasyon Sorumlusu Begüm Sav’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda iki şehir arasında network ağları oluşturularak gerçekleştirilebilecek ticari faaliyetler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Aynı zamanda TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında gerçekleştirilen kıyaslama toplantısı ile de iyi uygulamalar hakkında her iki Ticaret Odasının faaliyetleri değerlendirildi. Üyelere daha iyi nasıl hizmet verilebilir ortak noktasında istişareler yapıldı.

Ziyaret sonunda bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş şunları kaydetti, “Birbirine benzer ürün desenlerine sahip iki şehrin ve iki kurumunun gerçekleştirdiği karşılıklı ziyaretler, gücümüzü birlikteliğimizden aldığımız üyelerimiz için iş geliştirme ve yeni pazarlara açılabilme adına faydalı olacağı inancındayım. Bu vesileyle bugün ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri Arslan olmak üzere tüm Nazilli Ticaret Odası personeline teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi