YERELGÜÇ/AYDIN UYSAL 

Bu kapsamda Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte engelli bireylerin yaptığı resim ve el sanatları sergisi açıldı.

Etkinliğe Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Kiraz Belediye Başkan Vekili Baki Yazan, Kurum Müdürleri, İzmir Belediye Meclis Üyesi Hasan Korkmaz, Kiraz Belediye Meclis Üyeleri Cafer Kırbaş, Tuncay Okka Tevfik Dumanlıoğlu, AK Parti Kiraz İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Sert, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak ve vatandaşlar katıldı .
Kaymakam Onur Titiz Yerelgüç’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün İlçe Halk Eğitin önderliğinde çok güzel kurslar sergiler açılmış durumda hem resim olsun, hem el işi becerileri olsun çok daha ne kadar yetenekli olduklarını burada kardeşlerimiz gösterdiler. Bizlerde sadece bugüne has değil her zaman kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu dile getirdik Bu vesile bizde Nermin Başkanımıza burada emeği gecen tüm dernek üyelerimizi teşekkür ediyorum 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi