HABER:DİLEK AYVALI

Geçtiğimiz haftalarda Tire Tarihi Bedesteninde yıl boyunca ürettiklerini sergileyen kursiyerler, kurslarına kaldığı yerden devam ediyorlar. Tekstil, ahşap boyama, Halı dokuma gibi bir çok kursu içinde barındıran Tire Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi, aynı zamanda bir çok etkinliğe de imza atıyor.

Belirli periyotlarda kadınlara kişisel bakım hizmeti sunan Kadın Dayanışma Merkezi bu hafta Engelliler Derneği Başkanı Nesrin Kırış ve dernek üyelerini ağırladı.

Kadın Dayanışma Merkezinde ağırlanan Engelliler Derneği üyeleri burada merkez hakkında bilgi alarak sohbet etti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Göreve geldiğimiz günden bugüne Kadın Dayanışma Merkezimizde bir çok yenilik yaptık. Kadınlarımıza daha çok istihdama yönelik kurslar açarak onların el becerilerini geliştirme ve aile bütçelerine katkı koyabilmelerini sağladık. Ürettikleri ürünler ile ilgili sergiler ve hanımeli pazarı açarak onlara destek olduk. Merkezimizde kurslarımız devam ediyor. Kadımlarımız bizim baş tacımız. Onlar için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi