Ulus bilinci olmayan 300 bin kişilik bir ordu, 70 bin kişilik şalvarlı taliban tarafından teslim alındı. Türk ordusuna, Türk Ulusu'na hiçbir sosyolojik geçerliliği olmayan ümmetçilik gibi yapay bir anlayışı enjekte etmek isteyenlerin varmak istedikleri yeri görün.

Sonra dönüp bu fotoğrafa bakın...

Sonra da bize zamanında Fethullah güzellemeleri yapan din tacirlerine, Türkiye'yi CİAsal ümmetçilik batağına çekmeye çalışan eyyamcılara, Kemalist subayları bir emirle Silivri zindanlarına atan şarlatanlara, bizi Avrupa'nın, ABD'nin ideolojik kazanlarına sokmaya yeltenen lobilere ve yardakçılarına bakın; ülkeyi sığınmacı, göçmen, mülteci borsasına çevirenlere de bakın...

Korkmayın, çekinmeyin, gözünüzü kapatmayın.

Şimdi çocuklarıyla denize giren Mustafa Kemal'in bu fotoğrafına bir daha bakın!

Bazı durumlar oksijen gibidir. Varlığını anlayamayabilirsiniz ama yokluğu öldürür.

Afganistan'ın en büyük sorunu Atatürk gibi bir oksijenlerinin olmamasıydı. Ve şeriat ABD'nin de desteğiyle adım adım değil koşa koşa geldi.

Şimdi Türkiye'de Atatürk'ü eleştiriyorlar televizyonlarda, köşe yazılarında utanmadan "ayyaş" diyorlar dalga geçiyorlar. Yaptıklarını yıkmaya, değiştirmeye, dönüştürmeye çalışıyorlar. Şimdi ben de diyorum ki bu Atatürk'ü acımadan eleştiren hakaret eden dalga geçen güruhu alacaksın Afganistan'a göndereceksin. Bize oradan canlı yayın yapsınlar... Oradan eleştirsinler Atatürk'ü!

Türkiye Cumhuriyeti,yedi düvele kafa tutmuş kuvayi milliyecilerin,Menemen Şehidi Kubilay Üsteğmen'in,hakkında idam fermanı yayınlanmış Mustafa Kemal'in omuzları üstünde yükselmiştir. Türk'ü, ABD uçağının kanadına tutunan Afganlarla karıştıranların aklında bulunsun.

 Yaşa Mustafa Kemal Paşa!

Adın yazılacak mücevher taşa...”

Editör: Haber Merkezi