Bugüne kadar başta iş dünyası, siyasiler, Genel Başkanlar, Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve STK'lar olmak üzere 50’yi aşkın buluşma gerçekleştiren İzmir Medya Platformu, ilçeler bazında ilk açılımını geçtiğimiz hafta Seferihisar'dan başlatmıştı.

İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan, ”Tire, Ödemiş, Bayındır, Kiraz ve Beydağ ilçelerinden oluşan Küçük Menderes Bölgesine hâkim olan Dilek Ayvalı’yı iletişim ağında başarısı ve azminden dolayı kendilerini kutluyorum. Platformumuzda bölgeyi en iyi temsil edeceğinden eminim kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dilek Ayvalı, “Gazeteciliğe ilk başladığım yıllarda Star Tire temsilciliği görevini, Star Gazetesi İzmir Temsilcisi üstat Ahmet Kaplan’dan almıştım. Yeniden böyle güzel bir oluşum içinde birlikte olmaktan ve duayen gazeteci büyüklerimiz ile tanışmaktan mutluluk duyuyorum. Görevimi de layıkıyla yerine getireceğim” dedi.

www.egelobisi.com imtiyaz sahibi Başkan Ahmet Kaplan, İzmir Medya Platformu Başkanı olarak 2015 yılından beri görev yapıyor.

Editör: Haber Merkezi