HABER:DİLEK AYVALI

Çözüm Makina, kurulduğu ilk günden itibaren benimsediği dürüstlük, çalışkanlık ve karşılıklı güven ilkelerini baz alarak müşterilerine; iş makinaları, tarım makinaları, kaldırma makinaları, yol makinaları, hafif inşaat makinaları, endüstriyel güç ürünleri, otomotiv ve iş ve inşaat makinaları güvenlik sistemleri alanlarında satış ve satış sonrası hizmetleri veriyor.

ETKİN BİR KADROYLA ÇALIŞIYORUZ

Çözüm Makine Genel Müdürü Cemile Hiper Polat, “Biz Çözüm Makina olarak 1997 yılından bu yana Yönetim kurulu Başkanımız Şahin Gökdelen’in liderliğinde satış, satış sonrası hizmetler, ARGE, üretim alanında birçok sektöre hizmet veren bir firmayız. Etkin bir kadroyla çalışıyoruz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında temsil ettiğimiz ürünleri, kendi ürünlerimizi götürmek adına faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yolda bana destek veren Genel Müdür Yardımcılarım Erdal Eroğlu ve Süleyman Yalçınkaya’dır” dedi.

BAŞARILI SATIŞ VE SATIŞ SONRASI ÖRGÜTÜ

Çözüm Makine Genel Müdür Yardımcısı Erdal Eroğlu, “Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan çözüm makine olarak uzun yıllardır İtalyan Carraro ve Japon Yanmar Motorlarının distribütörlüğünü yapıyoruz. Carraro gerek iş makinaları gerek traktör tarafında ihtiyaçları karşılıyoruz. Distribütör firma olarak bunun dışında Yanmar’da ise yine hem Forklift tarafında hem de iş makinası ayağında komple motor satışlarımız olsun, yedek parça ihtiyacı olsun, bunları Türkiye’de bayilerimiz ve yetkili servisler kanalıyla tedarik ederek hizmet veriyoruz. Türkiye’de başarılı bir satış ve satış sonrası örgütümüz var. Aynı zamanda genel merkezde de bu işin başında etkin güçlü bir kadroyla hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

12 PROJEYE YOĞUNLAŞTIK

Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Yalçınkaya, “Ar-ge departmanımızda elektronik dolanım ve yazılım geliştiriyoruz. Üniversitelerimiz ile işbirliğimiz mevcut KOSGEB, TÜBİTAK gibi kurumlarla projeler üretiyoruz. Şu an 12 tane aktif proje üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Çok yakın zamanda bu ürünlerin sahaya müşterilerimize ulaşacağını ümit ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi