Gölland Düğün Salonunda yapılan Birlik Beraberlik ve Dayanışma yemeğine CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Ödemiş Belediye Meclis Üyeleri, Bademli Kooperatifi Başkanı Selçuk Bilgi, Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Gerçek, oda başkanları, CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü ve çok sayıda CHP’li katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis konuşma yaptı. Halis konuşmasında, “Öncelikle sizlere genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletmek istiyorum. Bizde buradan diyoruz ki, “Ödemiş hazır Sayın Genel Başkanım, Ödemiş hazır”. Aramızda bölge milletvekillerimizi temsilen Mahir Polat var. Kendisine hoş geldiniz diyorum.  Bedri Serter vekilimizde bugün Kiraz’daydı onlar da aramızda olacaktı ama bir rahatsızlıktan dolayı gecemize katılamadı. Onun da sizlere sevgi ve selamları var. Ayrıca bölgemizin bir önceki vekillerinden Alev Coşkun ve Neccar Türkcan vekillerimizin de yine sizlere selamları var. Aramızda İzmir ikinci bölge sorumlumuz ve İl Başkan yardımcımız Şener Akdemir var. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“AYRIM YAPMADAN ÇALIŞMAYA, HİZMET ETMEYE SÖZ VERİYORUZ”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş program yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir hemşerisini hiçbir yurttaşını ayrım yapmaksızın kucaklar, onlara hizmette asla ayrım yapmaksızın genel başkanımızın emri doğrultusunda hep birlikte Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla, belediye çalışanı arkadaşlarımızla birlikte hizmet vermeye ayrımsız birlikte yönetmeye hepinizin huzurunda bir kez daha söz veriyoruz. İlçemizin yaşanan tüm sorunlarını çözümünde beraber olduğumuz Ödemiş Belediyesi çalışanlarına ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin çalışanlarına Tunç başkanımın en derin sevgileriyle onlara da yürekten alkış istiyorum ”dedi.

“TEK DERDİMİZ VE HEDEFİMİZ VAR”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Bu büyük organizasyonu gerçekleştiren, İlçe Başkanımız, ilçe yönetim kurulumuz, Kadın ve Gençlik kollarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim tek derdimiz ve hedefimiz var. 65 yaşındaki Ekrem Sönmez amcamız söylemişti kendisi Beydağlıydı vefat etti. Ben 65 yaşındayım CHP’nin iktidar olduğunu görmedim. Acaba görebilecek miyim diyordu ama maalesef göremeden vefat etti. Hep beraber birlik, beraberlik içinde şu sıkıntılı günleri atlatalım. Küçük Menderes bizim için onur, gurur ve Küçük Menderes’te yapacak olduğumuz çalışmalar da İzmir’e ve Ankara’ya kadar yansıyacaktır” dedi.

Yemekli programın ardından katılanlara teşekkür belgesi verildi.

Editör: Haber Merkezi