Dilek ACAR GÜLEÇ / YERELGÜÇ

Kiraz Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı Saliha Kutlu Özçınar ile CHP Grubu arasında “whatsapp” krizi patladı.

Kiraz’daki CHP’liler tarafından kurulan whatsapp grubunda kendisi hakkında ağza alınmayacak hakaretler edildiğini söyleyen Başkan Özçınar Kutlu, CHP’li meclis üyesi Tevfik Dumanlıoğlu’na dönerek “babasının o… kızı ne demek?” dedi.

Kiraz Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu idaresinde gerçekleştirildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Başkan Özçınar Kutlu, CHP’li meclis üyelerini hedef aldı. Kiraz’da CHP’liler tarafından kurulan whatsapp grubunda kendisi ve babası hakkında hakaretler edildiğini ve bu konuşmaların kendilerine iletildiğini söyleyen Başkan Özçınar Kutlu, esti gürledi.

BABASI MEZARDAN ÇIKSA ANASINI BİLMEM NESİNE GİBİ KONUŞMALAR…

Özçınar Kutlu açıklamasında “Elimizde görüntüler var. Öncelikle esefle kınıyorum. Ben bir kadın olarak herkesten daha fazla erkeğim, bunu söyleyeyim. Benim grubumda, benim meclis üyelerim milletin karısı, kızı ya da başka birisine bir laf etse ben oraya gelir ağzıma geleni söyler, sustururum. Hele ki ölen bir insanın babası hakkında, babası mezardan çıksa anasını bilmem nesine gibi konuşmalar gerçekten hiç yakışmadı” dedi.

CHP Lİ MECLİS ÜYESİ “ONU BEN YAZMADIM”

Bu esnada söz alan CHP’li belediye meclis üyesi Tevfik Dumalıoğlu’nun “Peki sizin müdürünüzün yazdıkları ne olacak?” sorusuna yanıt veren Özçınar Kutlu, “müdürümüze ben gerekli uyarıyı yaptım ve kaldırdı. Gitti ve özür diledi. Sizin gibi cevap verip bir de ‘sizin müdürünüz bunu yaptı’ demedi. Ben gerekli kişiye gönderttim, özrünü dilettim. Babasını o… kızı ne demek” deyince Dumanlıoğlu “onu ben yazmadım” yanıtını verdi.

Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine meclis toplantısının canlı yayını sonlandırıldı.

Editör: Haber Merkezi