YERELGÜÇ/AYDIN UYSAL

Bu kapsamda CHP Kiraz İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aslanoğlu  burada ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

İlçenin ve partinin ilçede yaşadığı sorunları dinleyen Aslanoğlu Kiraz’da esnafları da ziyaret etti. CHP İktidarında bütün sorunların çözüleceğini belirten Aslanoğlu

CHP Kiraz İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada şunları belirtti, “Arkadaşlarımızın eksikleri olabilir, başka şeyler olabilir hepsinin bir zamanı var. 100 gün boyunca yerel yönetimlerle ilgili hiçbir şey duymayacağım. 100 gün boyunca yaptığımız hizmetleri aktaracağız. Yerel yönetimlerde başarısız olana genel iktidarda kimse oy vermez. Büyükşehir Belediyesini kötüleyerek kimse bir yere varamaz. Bütün arkadaşlarımıza biz burada sahip çıkacağız. Yerel yönetimlerde aranızda da aday olmak isteyenler vardır. Meclis Üyesi olmak isteyen vardır fakat her şeyin yeri ve zamanı vardır. Bugün bunların hesabına gerek yok. Bugün önümüzde genel seçim var ve bu genel seçimi alacağız. Göreceksiniz ki Genel Seçimi aldığımızda bütün bu sorunların da hepsinin gittiğini göreceksiniz. Kiraz’dan iktidar ateşini yakacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi