YERELGÜÇ/AYDIN UYSAL

Yeni atanan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu CHP Ödemiş İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yapılan tanışma toplantısına İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş İlçe Başkanı Mustafa Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hamdi Halis İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşen Görgülü, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda partiye üye olanların rozetleri takıldı.

Sorumluluktan hiçbir zaman korkmuyoruz

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mustafa Turan yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Partimiz bizleri onurlandıran yüce bir görev verdi. Hem il başkanımız hem bizler geçtiğimiz günlerde bundan sonraki zamanlarda görev yapmak adına onurlandırıldık. Bu onuru alırken fazlasıyla sırtımıza sorumluluk yüklendi. Bu sorumluluktan bu yükten hiçbir zaman korkmuyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız. Daha fazla çalışıp daha fazla uzlaştırıcı olacağız” dedi.

100. yılı taçlandırmak için 100 günümüz var

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise yaptığı konuşmada şunları belirtti, “Çiçeği burnunda iki başkanımız var. Bu iki başkanımızı yönetimleriyle birlikte başarılar diliyorum. Yeni arkadaşlardan yeni bir güç aldığımıza daha da güçlendiğimize inanıyorum. Kimseyi ayrıştırmadan asla uzaklaştırmadan insanları kucaklamak zorundayız. 100.yılı taçlandırmak için önümüzde tam 100 günümüz var. Her gününü dolu dolu yaşamak zorundayız. Ülkemize böyle bir borcumuz var, bu borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğimizi inanıyorum. Değerli başkanlarıma başarılar diliyorum” dedi.

SEÇİMİ HEPİMİZİN EMEĞİ İLE KAZANACAĞIZ

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bugün Ödemiş’te inanılmaz bir kalabalık, hafta içi olmasına rağmen birlikte olmamız büyük bir keyif. Koca bir maratonun son 100 metresindeyiz, ne kadar nefesimiz kaldıysa o nefesle koşacağız. Daha erken kalkıp daha geç uyuyacağız. İlk göreve geldiğimizde 100 gün hedefi koymuştuk her ilçede her gün öğlen işyerlerine esnafımıza ziyaret edeceğiz, halkın dertlerini taleplerini dinleyeceğiz. Bende buraya gelerek bu çalışmaların bir parçası olacağım, her akşamda ev ziyareti yapacağız, bende buradan söz veriyorum bu ev ziyaretlerin bir tanesini ben katılacağım. Bu demektir ki iki hafta bir Ödemiş’te sizlerle birlikteyim. Çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz. Ve seçimi hepimizin emeği ile kazanacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi