HABER:BUSE BAĞCI

Ödemiş Belediyesi Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyeleri Merkezi’nde Bilim Atölyeleri, Resim, Drama ve Müzik Atölyesi, Akıl Zeka Oyunları ve Scrabble oyunlarının olduğu etkinlik 14-15 Nisan tarihleri arasında 11.00 – 17.30 saatleri arasında ilkokul ve ortaöğretim öğrencilerini bekliyor. Etkinliğe Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Başkan Yardımcıları Özay Kaptan, Nedim Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Nazan Dönmez, Ödemiş Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Bihter Aka ve çok sayıda çocuk katıldı.

23 Nisan Günü saat 12.30’da çocukların coşkuyu yaşamaları için Tay Park’ta değişik etkinliklerle kutlamalar yapacaklarını söyleyen Başkan Eriş, “Okullarda ara tatil olduğu için öğrencilerimiz iki gün boyunca bu etkinlikte olabilirler. Öncelikle anne ve babalarımıza teşekkür ederiz. Bu etkinliğimizin amacı Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün umudum gençliktedir’ dediği gibi bu gençliğin bir alt kademesi olan çocuklarımızla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına hazırlık anlamında bu tür etkinliklerde buluşuyoruz” dedi.

HERKES BİLİME ERİŞEBİLİR

Ödemiş Bilim ve Sanat Merkezinde Fen Bilimleri Öğretmeni olan Olgun Han, “ Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediğimiz ‘Bilim Şenliğimiz’ de bilim atölyelerimiz var. Burada astronomi etkinlikleri, biyoloji ve kimya etkinliklerine kadar her türlü etkinliğimiz mevcuttur. Etkinliğimizin amacı halkımıza ve öğrencilere bilimi sevdirmek,  herkesin bilime erişebileceğini göstermektir. Buradan öğrencileriyle katkı sağlayan Dokuz Eylül Üniversitesine teşekkür etmek istiyorum. Eğitmenlerimiz Dokuz Eylül Üniversitesi 3. Sınıf Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden ve Çocuk Gelişimi öğrencilerinden oluşmaktadır” dedi.

Editör: Haber Merkezi