Yapılan açıklamada altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara gerekli test çalışmalarının ardından gaz verildiği belirtildi.

Yatırım programı kapsamında doğalgaz altyapı genişletme çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz, Beydağ sakinlerini doğalgazla buluşturdu. Gaz verilen sokakların takibinin  www.izmirgaz.com.tr adresinden yapılabileceğinin belirtildiği açıklamada, bölge sakinlerinin İzmir Doğalgaz ile müşteri sözleşmesini yaparak doğalgazı kullanabilecekleri ifade edildi.

Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözleşme işlemleri İzmir genelinde bulunan 15 adet abone merkezi ve 5 adet hizmet noktasından gerçekleştirilebiliyor.

Abonelik sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone hesap numarası. Eğer sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise sadece abone numarası ile işlemlerini yapabiliyor. Sözleşme bedelleri www.izmirgaz.com.tr kurumsal web sitesinden öğrenilebiliyor. Ayrıntılı bilgiye 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 222 33 35 no.lu çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilecek.

Editör: Haber Merkezi