YERELGÜÇ/AYDIN UYSAL 

Büyük Birlik Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Murat Cansız parti yönetimiyle birlikte Ödemiş’in sorunlarını dile getirerek sorunların çözüm aşamalarını içeren bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Cansız yaptığı açıklamada şunları belirtti,
“Ödemiş’te yerleşik düzenin rant siyasetiyle oluşturduğu yönetim anlayışına karşı halkımızın sözcüsü olmaya devam ediyoruz. Tekstil Arazileri halkımızın menfaatine ve şehrimizin gelecek vizyonuna göre çağdaş yarınlar adına sahip çıkılması vizyonlu sorularımız halkımızın da desteğiyle belediye meclisindeki rant oluşturmaya yönelik imar değişikliği talepleri geri çevrildi. Belediye meclis üyelerimizin vicdanlarında tekrar sorgulamaya yönelik taraf olmuş kararın yansıdığı ve Belediye başkanının kendi ekibi tarafından da değişikliğin reddine yönelik oy kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Halkımızın menfaatine olacağını düşündüğümüz her konuyu aynı kararlılıkla takip edeceğimizi bilmelerini istiyorum. Köşe tutmuş tüm rant sahiplerine dikileceğimizi buradan tekrar bildirir doğrunun ve hak yürüyüşün tek sahibi yüce Rabbimin izniyle Sizleri daha nice birlikte imzalar atacağımızı tüm halkımızın bizleri takip etmeleri ricasıyla buradan bildiririm. Yüce gönüllü destekçilerimizle başlattığımız bu süreci her platformda dillendirdik. Konuşmaktan eleştirmekten korkan doğruyu konuşamayan Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi "Dilsiz Şeytandır". 
Bu destur ile doğru bildiğimiz daha nice Ödemişimize kazıklanmış kronik meseleyi gündeme taşıyacağımızı biliniz. Bizleri Takip ediniz.  Ödemişimiz kazandı geleceğimiz yarınlarımız kazandı. Hayırlı olsun her şey gönlünüzce olsun.  Ödemiş de Birlik Vakti” dedi.

Editör: Haber Merkezi