HABER: DİLEK AYVALI

Belediye Başkanı Uğur Demirezen tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir'in Bayındır ilçesinin kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine katıldı. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk yaptığı konuşmada, “99 yıl önce düşman işgaline uğramış ülkede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattı ve milletin istikbalini sağladı” dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Demirezen yaptığı konuşmada Bayındır’ın kurtuluşunun 99. yılının kutlandığını söyleyerek,

"Her 4 Eylül'de göğsümüz kabarıyor. Yüreklerimiz başka bir çarpıyor, gözlerimiz yaşarıyor. Çünkü bugün kurtuluş günümüz, kurtuluş bayramımız. Kurtuluş özgürlüğe tutkun bir ulusun tüm yoksuzluklara, olanaksızlıklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılmış, kazanılan unutulmaz zaferin adıdır. Tarihten silinmek istenen bir ulusun kanıyla yazılan unutulmaz bir destanın adıdır. Elinde hiçbir şey bırakılmasa da yüreğindeki vatan, bayrak sevgisi ve yıkılmaz imanıyla her şeyi geri kazanan geleceği kuran bir ulusun şaheseridir” dedi.

Törende konuşmaların ardından çeşitli gösteriler düzenlendi.

Kurtuluş coşkusu akşam gerçekleşen Hande Yener konseri ile sürdü. Ünlü sanatçı Bayındır’ın kurtuluş coşkusunu taçlandırdı.

Editör: Haber Merkezi