HABER / Dilek Acar GÜLEÇ

36 yıllık sanayi esnafı ve 16 yıldır oda yönetim kurulu üyesi olan Balatacı Mehmet Durmaz, başkanlık için aday olduğunu açıklayarak, seçimleri bir bayrak yarışı olarak gördüğünü, güçlü, tecrübeli yönetim listesi ile bu yarışta bayrağı teslim almaya ve Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası’nın daha güçlü ve verimli olmasını sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

 “HİÇBİR SİYASİ VE İDEOLOJİK YAPILANMANIN İÇERİSİNDE DEĞİLİZ”

Başkan Adayı Durmaz, “Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odasında gerçekleştirilecek seçimde; esnafımızın, başkanlığım konusundaki fikirleri, önerileri ve desteği sonucunda aday olmaya karar verdik.

Madeni işler ve demirciler odası gibi esnaf yapılarında yaşanacak değişim, beraberinde yeni bir heyecanı ve kapsamlı projeleri getirir. Seçimleri bir bayrak yarışı olarak görüyoruz ve ben de güçlü, tecrübeli yönetim listesi ile bu yarışta bayrağı teslim almaya ve odamızın daha güçlü ve verimli olmasını sağlamaya hazırım. 

Hiçbir siyasi ve ideolojik yapılanmanın içerisinde olmayan bağımsız, bağlantısız, yenilikçi bir hareketiz.

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası 1966 yılında kurulmuş, kentimizin güçlü odalarından biridir.

Öncelikli hedefimiz 7/24 ulaşılabilir olmak, üyelerimizin fikir ve önerileri almak, değerlendirilmek, her ayrıntıyı üyelerimizle paylaşacağımız bir yönetim sistemi oluşturarak hizmet kalitemizi ve odamızın gücünü daha da arttırmaktır. Bu vesile ile odamızda bugüne kadar hizmet veren tüm oda başkanlarıma, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.”

“SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK OLMAZSA OLMAZ GÖREVİMİZDİR”

Sanayide hayatı, arkadaşlığı, dostluğu ve ahilik kültürünü öğrendiklerini söyleyen Durmaz, “ Biz büyük bir aileyiz. Üyelerimizin sorunları biliyoruz.  Esnaf ve sanatkârların adının geçtiği her yer bizi ilgilendirir ve sorunlara çözüm bulmak bizlerin olmazsa olmaz görevi olduğunun bilincindeyiz. Haklı çıkarlarımız doğrultusunda tüm kurum ve kuruluşlar önünde hakkımızı savunma enerjisini kendimde ve tüm ekip arkadaşlarımda görüyorum.

Hiç kimsenin güdümünde olmadan odamız üyesi meslektaşlarımızın haklarını savunacağız. Bugüne kadar yapılması gereken ancak herhangi bir nedenle yapılmayanları da yapmaya gayret göstereceğiz.

Üyelerimizin şunu da bilmesini isterim. Mesleki olsun, olmasın her türlü sıkıntısında Mehmet Durmaz ve yönetim kurulu olarak yanında olacağız.”

“ESNAFIMIZA GÜÇ KATACAK HİZMET VE PROJELERİMİZİ ODA ÜYELERİNİN DESTEĞİ İLE UYGULAMAK İSTİYORUZ.”

Göreve geldiklerinde yapacak oldukları çalışmaları aktaran Durmaz,  “Sanayi ustalarının gelişen teknolojiye ayak uydurmaları,  çırak sıkıntısına çözüm, kurum ve kuruluşlarla güçlü ve sürekli iletişim, güncel gelişme ve yeniliklerin takip edilmesi ve iletilmesi,  müşteri potansiyeli ve hizmet kalitesinin arttırılması,  teknik eğitimler ve geziler,  çeşitli ve ahilik kültürüne ilişkin etkinlikler ile üyelerimize yönelik bir çok hizmet ve projeleri hep birlikte uygulayarak herkese, esnafımızın gücünü ve odanın etkinliğini göstereceğiz.

İşyerlerimiz, sadece kepenk açıp kapattığımız yerler değil, emek, mücadele, alın teri demektir. Alın terimizin geleceğimizi şekillendireceği, esnafımıza güç katacak hizmet ve projelerimizi oda üyelerinin desteği ile uygulamak istiyoruz. Tüm Madeni İşleri Odası'na kayıtlı üyelerimizi seçime davet ediyor, seçime katılıp bize destek vererek, bizlere katkı sağlamalarını bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi