HABER / Elif ACUN

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ nin 106. Yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Şen, “Milletçe nice badireleri birlikte atlattık, nice destanları birlikte yazdık. Çanakkale Zaferi büyük imkânsızlıklar içinde dahi nasıl bir savunma gösterilebileceğinin, nasıl mücadele edilebileceğinin, vatanına ve milletine karşı canı pahasına kendisini nasıl siper ettiğinin en büyük örneklerinden birisidir. Bu bakımdan tarihe geçmiş bu zafer unutulması mümkün olmayan ve milletimizin askerî kabiliyetlerini, gücünü ve manevî değerlere bağlılığını da ortaya koyması bakımından büyük destansı bir niteliğe sahiptir.

Çanakkale Zaferi bütün dünyaya göstermiştir ki bu topraklar için dökülen kanlar bu toprakların için verilen mücadele bir nesilden diğer nesille ter temiz şekilde bırakılmakta ve inşallah kıyamete kadarda bu topraklar Anadolu insanları tarafından korunmaya devam edecektir.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, vatanları uğruna hayatlarını feda eden geçmişten günümüze bütün şehitlerimize rahmet diliyor ve onları her bakımdan destekleyen aziz milletimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi