Haber: Dilek Ayvalı

Özel Torbalı Doğa Koleji ile Tire Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında indirim protokolü imzalandı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Okulöncesi – İlkokul – Ortaokul - Anadolu Lisesi - Fen Lisesi alanlarında eğitim-öğretime başlamış ve Torbalı’nın en büyük kapalı eğitim ve sosyal alanlarına sahip okul olan Torbalı Doğa Koleji, Tire Esnaf ve Sanatkârlar Odası çalışanları, üyeleri ve onların 1.derecede yakınlarına yüzde 40 Eğitim bursu uygulayacak.

Torbalı Doğa Koleji Kampüs Müdürü Ahmet Tuncay YAPICI, Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası çalışanları, üyeleri ve onların 1.derece yakınlarına eğitimde yüzde 40 burs uygulayacağız. Binamızı inşa ederken geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bütün ayrıntıları düşündük. Çocuklarımız için akademik alanların yanında sosyal, sanatsal, sportif alanlar oluşturduk. Burası tam anlamıyla bir bilim, sanat ve spor yuvası. “Mutlu çocuk öğrenir.” ilkesiyle yola çıkan Torbalı Doğa Koleji dün olduğu gibi bugün de eğitim alanında adından söz ettiren bir eğitim yuvası olmaya kararlılıkla devam edecek. Bu eğitim sözleşmesiyle de çocuklarımız yüzde 40 Eğitim burslu okumaya başlayacaklar.

Konu hakkında bilgilerine başvurduğumuz Torbalı Doğa Koleji Kampüs Müdürü Ahmet Tuncay Yapıcı, Torbalı Doğa Koleji ile Tire anne babaları ile öğrenim görmekte olan çocuklarını bir an önce tanıştırmak istediklerini ve bu çabamıza verdikleri destekten dolayı Tire Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Ümit Ünalmış’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi