Ünlülerle yaptığı çalışmalar ile markanın ön plana çıkması ve güvenilir hale gelmesini sağlayan Motto PR Ajans’ın Operasyon Yetkilisi Muhammed Yayla, ajansın yeni oluşturulan veya yeterince tanıtımı sağlanamamış markaların sosyal medyada marka bilinirliğini artırdıklarını söyledi.

MARKANIZ FENOMENLER İLE TANITILIYOR

Yayla şöyle konuştu, “Sosyal medyada nasıl ilerleyebilirim, hedef kitleme nasıl ulaşırım, ürünümü en doğru ve güvenilir şekilde nasıl tanıtırım diye düşünenlerin doğru adresi olduğumuzu iddialı bir şekilde söyleyebiliriz. Bunu pek çok kez de kanıtlamış durumdayız. Motto PR Ajans markanızı fenomenlerle buluşturuyor. Size ünlülerle çalışma fırsatı sağlıyoruz. Markanızı sosyal medyada ön plana çıkartıyoruz. Size daha çok satış imkânı veriyoruz” dedi.

185 MARKAYI TANITIYORUZ

Motto PR Ajansın 2019 yılında kurulan yeni ve alanında güçlü bir ajans olduğunu belirten Muhammed Yayla, “ Çalıştığımız 185 marka mevcut. Projelerde verilen vaatler gerçekleşmediği takdirde ücret iadesi söz konusu. 12 ay ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz ve işimizi severek heyecanla sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL FİYAT

Kadın girişimcilere özel fiyatlandırma yaparak pozitif ayrımcılık yaptıklarını da sözlerine ekleyen Muhammed Yayla, “Kurucumuz Kübra Büyükdönmez’in başkanlığında yapılan tüm çalışmalarda ev hanımı kadın girişimcilere özel pr çalışmaları hazırlayarak özel bir fiyatlandırma yapıp ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Bize www.mottoprajans.com web adresimizden ve 0551 185 58 98 numaralı telefondan whatsapp ile de ulaşabilirsiniz”

Editör: Haber Merkezi