HABER:FARUK ÇARK

Jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetim ve uygulamalarda yüzlerce araç kontrol edildi.

Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Torbalı’da geniş kapsamlı trafik denetimi gerçekleştirildi. Son zamanlarda denetimlerini arttıran güvenlik güçleri dün 14 farklı noktada araçlar kontrol edildi.

Aynı anda eş zamanlı yapılan denetim ve uygulamalarda Torbalı’da bir ilki de beraberinde getirdi. İlçenin her noktasında sürücüler kontrol edildi. Yaklaşık 1700 araç kontrol edildi. Sorunsuz geçen denetlemeler, halk tarafından takdir edildi.

Denetimler güvenli bir şekilde devam edecek

7 gün 24 saat görev başında olan ve ilçede huzuru sağlamak için büyük bir özveriyle çalışıp, mücadele veren Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı, son aylarda yaptığı başarılı operasyonlarla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Son yapılan operasyonda 124 göçmen yakalamıştı. Hemen akabinde ilçenin huzurunu sağlamak adına bölgede geniş kapsamlı trafik denetimi yapıldı. Bölge halkının takdirini toplayan denetimler sonrasında, bazı sürücüler, “Güvenlik güçlerimizi yollarda görmek bizlere güven veriyor. Onlar 7 gün 24 saat görevdeler. Onlara minnettarız” dedi. Jandarma yetkilileri ise denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi