HABER:DİLEK AYVALI

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen ve yakalaması bulunan kişinin yakalanması için operasyon düzenledi.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen önderliğinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen ve yakalaması olan H.V. isimli şahıs polisin yaptığı başarılı operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

TİRE EMNİYETİ SEFERBER OLDU

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde uyuşturucu ticaretinden yakalaması olan H.V. isimli şahsın Dere Mahallesi'ndeki bir ikamette bulunduğu ihbarını alan polis hemen harekete geçti. Emniyet Müdürü Kadir Şen'in yürüttüğü operasyonda Polis zanlının bulunduğu ikametin etrafını çevirdi.

KAÇTI AMA YAKALANMAKTAN KURTULAMADI

Polisin etrafını çevirdiğini anlayan H.V. kaçtı. Bunun üzerine müdür Şen'in talimatlarıyla koordineli bir şekilde Polis Dere Mahallesi'nde zanlıyı aramaya başladı. Çok sayıda Polisin bulunduğu operasyonda sokaklar didik didik arandı. kullanılmayan boş evlerin içerisi dikkatli bir şekilde arandı.

Uzun süredir aranan H.V. isimli şahsı elinden kaçırmak istemeyen ekipler, gerçekleştirdiği titiz aramadan sonra zanlıyı saklandığı yerden bularak Emniyete intikal ettirdi.

Polisin gerçekleştirdiği başarılı operasyon çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi.

Editör: Haber Merkezi