Haber: Dilek Ayvalı

Edinilen bilgilere göre, Tire Jandarma Komutanlığınca, Tire ilçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan istihbari çalışma neticesinde şüpheli H. G. ve E. D. isimli şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptığı veya sağladığı tespit edilerek Tire Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı ile Tire’nin İhsaniye Mahallesi Öğretmen Sokaktaki adrese Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak operasyonda belirtilen adreste satışa hazır 16 gr metamfetamin ve dijital hassas terazi ele geçirildi.

Şüpheli H. G. ve E. D. gözaltına alındı. Gözaltına alınan E. D. ve H. G. ile iltisaklı olduğu yapılan araştırmada tespit edilen şüpheli M. U. ve G. Ç.’nin kullandığı araçlarında yapılan aramada satışa hazır paketlenmiş 2 gr daha metamfetamin ele geçirildi.

4 şahıs da gözaltına alınmış olup toplamda 18 gr  metamfetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Imal ve Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınan 4 şahıstan şüpheli G. Ç. serbest bırakılırken, şüpheli E. D. ile M. U. Adli Kontrol Şartı ile serbest kalmıştır. Şüpheli H. G. ise çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Ödemiş kapalı cezaevine teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi