Geçtiğimiz gün gece yarısı saat 00.00 sıralarında Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Kumar Operasyonunda" suç üstü yakalanan çok sayıda kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Kiraz’ın merkez mevkiinde bir kahvehane işletmesinde kumar oynatıldığı, kumar oynayanlara içki servisi yapıldığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri, başarılı bir operasyonla işletmeye baskın yaptı. Yapılan operasyonda mekânda sigara içmek, içki servisi, kumar ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından çok sayıda kişi hakkında işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, mekanda sigara içtiği tespit edilen O.Y. (31) isimli şahısa 105 TL idari para cezası uygulanırken, kumar oynadıkları tespit edilen H.Ü. (51), Y.D. (62), M.G. (52), A.S. (26) ve A.D. (41) isimli 5 şahısa 219’ar TL idari para cezası uygulandı.

İşyerinde kumar oynattıkları gerekçesiyle S.T. (31), U.G. (42) ve A.E. (23) isimli şahıslar hakkında adli yönden işlem yapıldı.Ayrıca M.Ö. (51) isimli bir şahsın cebinden çıkan uyuşturucu hap gerekçesiyle, bu şahıs hakkında da adli işlem uygulandı.Yapılan denetlemelerde, müşterilere içki servisi yapıldığı tespit edilerek, içkilere el konuldu.

 

Kumar masasında 69 adet oyun fişi, 1 deste oyun kağıdı ve 800 TL nakit para ele geçirildi.

 

Editör: Haber Merkezi