Ödemiş’te Sevgililer Günü kutlaması

Ödemiş’te Sevgililer Günü, Saraçoğlu Caddesi’nde Ödemiş Belediyesi ve Radyo Remix’in birlikte düzenlediği etkinlikle kutlandı. Ödemiş Belediye Bandosu’nun çaldığı romantik parçalar eşliğindeki kortej yürüyüşünün ardından Ödemişliler, Sevgililer Günü hatırası olarak bol bol fotoğraf çektirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü için Ödemiş Belediyesi ve Radyo Remix tarafından “Sevgililer Günü Buluşması” düzenlendi. Saraçoğlu Caddesi Çınar Altı Mevkii’nde gerçekleşen buluşma öncesi kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ödemiş Belediye Bandosu sevilen Türk Sanat Müziği ve pop parçalarını çaldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Enstitü ve Saraçoğlu caddelerini takip eden kortej yürüyüşüne katıldı. Başkan Eriş, daha sonra eşi Selma Eriş ile birlikte Sevgililer Günü için hazırlanan özel platformda hatıra fotoğrafı çektirdi. Eriş, daha sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirip çiçek armağan etti. Etkinlikler gün boyu keman dinletisi ile devam etti.

Başkan Eriş, “Sevgililer Günü’nde Radyo Remix ile birlikte düzenlediğimiz etkinlikte yüreğimizdeki sevgiyi hemşehrilerimizle paylaştık. “Aşkla Ödemiş” diyerek hemşehrilerimizden aldığımız güçle çalışıyor, kentimizin 1082 kilometrekaresindeki tüm hemşehrilerimize bir kez daha sevgilerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi