30 Mart 2014’ten bu yana 2.Mahmut BADEM dönemini Ödemiş Belediyesi’nde yaşıyoruz. Seçim öncesi vaatlerinin hangilerinin gerçekleştiğini ya da gerçekleşmesi için neler yapılıp yapılmadığını gözler önüne sermek gerekir.

En önemli vaat; Ödemiş’e “Doğalgaz”ın kazandırılmasıydı.

Seçimlerden bu yana geçen süre hemen hemen 9 ayı buldu. Doğalgaz konusunda bugüne dek hangi adımlar atıldı? Hangi alt yapı çalışmaları başlatıldı? Son haliyle durum nedir?

Bileniniz var mı ki?

Ödemiş’te kış başladığında yaşanan en büyük sorunun hava kirliliğinin bilinmesine rağmen hiçbir adımın atılmamış olması 1.Mahmut BADEM dönemini mi hatırlatacak bize yoksa? Sayi 1. Mahmut BADEM döneminde Ödemiş’te neler yapıldı? Ödemiş’e neler kazandırıldı? Umarım başkanımız dahil herkes hatırlıyordur.

Şimdi Ödemiş Belediye Başkanı Sayın A.Mahmut BADEM “doğalgaz” projesinin son durumunun ne olduğunu hemşehrilerine açıklamalıdır.

Diğer önemli vaat de; Ödemiş’e “Eğitim Kampüsü”nün (Yüksek Okul, Fen Lisesi, Öğrenci Yurdu…) kazandırılmasıydı…

Sonuç?

Galiba “sıfıra sıfır elde var sıfır”.

Seçilen öğrenciler açısından en önemli eğitim kurumu olan Fen Lisesi öğrencileri “nöbetçi-yedek okul”da eğitim-öğretim hayatlarına devam ediyorlar. Yıllar önce Ödemiş Belediyesi 1.Mahmut BADEM döneminde o zamanki adıyla bilinen “Ödemiş Anadolu Öğretmen Lisesi” binasının yapımı ile yaşananlar “pişmiş tavuğun başına gelenler”den bile daha vahimdi. Hatırlayanlar gayet iyi bilirler.

Şimdi Ödemiş Belediye Başkanı Sayın A.Mahmut BADEM’den bu projesi ile ilgili olarak da hemşerileri bilgilendirilmek isteniyor.

Diğer projeler de zaman zaman bu sütunlardan hatırlatılacaktır başkanımıza. Takipçisi olacağımızdan da hiç şüphesi olmasın.

Sayın Başkanımız, AKP’nin hem yerelde hem de genelde iktidar olduğu bir dönemde koltuğa oturmuştur. Hükümetin gücü ile merkezi yönetimin imkanlarını Ödemiş’e taşıması daha da kolaydır. İcraat yapma zamanı geldi de geçiyor bile…

Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, Ödemiş Belediyesi’nin geçen dönemden kalan borçlarını bahane etmeden “icraat yapma zamanı” olduğunu göstermelidir Ödemişlilere…

Bir küçük hatırlatma…

Anayolları asfaltlamakla icraat eksik kalıyor. Siz asıl sokakların içler acısı hâlini bir görün…

Bir de “yeraltı çöp konteynırları”nın yanına “yeşil çöp kutuları”nı koymak büyük bir buluş olsa gerek!...

Neyse;

“Yeni Türkiye”ye yakışan “Yeni Ödemiş” için harekete geçme zamanı!...