Size bir sır vereceğim. Aslında medyumlara boşuna para akıtıyorsunuz. Hepinizin içinde bir falcı var. Haberiniz yok. Azıcık iç sesinizi dinlemeyi öğrenseniz 7/24 falcı bacınız hizmetinizde.
Gelecekte neler yaşayacağımız hepimizin merak konusu. Hata yapmaktan korkma, onaylanma ve güvende olma ihtiyacımız bizde sürekli bir gelecekten haberdar olma isteği uyandırıyor. Kabul ediyorum kiminin psişik güçleri var lakin insanoğlunun da olasılıkları değiştirebilme gücü var. Aslında o yüzden gelecek hem tahmin edilebilir hem edilemez. 
Gelecekte ne yaşayacağınızı bilmek istiyorsanız öncelikle gönderdiğiniz frekansın ne olduğunu bilmelisiniz. Bunu anlamak için gözlerinizi kapatın ve sadece kendi içinize yoğunlaşın (odaklanmak için gözleriniz kapalıyken kalbinizi düşünebilirsiniz). En kuvvetli ne hissediyorsunuz? Korku? Neşe? Huzur? Panik? O kişi arayıp kesin sizin canınızı mı sıkacak? Beklediğiniz para gelmeyecek mi? Tatlı bir heyecan, kıpırtı mı? İçinizden yükselen o kuvvetli his ne ise geleceğinizde yaşayacağınız şey de o dur. Çünkü düşünce duyguyu, duygu da davranışı oluşturur. 
Tamam, şimdi sisteme hangi frekansı yaydığınızı biliyorsunuz. İyi bir frekans yayıyorsanız her şey yolunda güzel bir gelecek sizi bekliyor. Peki ya yaydığınız iyi bir frekans değilse ne yapabilirisiniz?
Asla negatif düşüncenizle savaşmayın. Bu negatif düşüncenizi kuvvetlendirmekten başka bir işe yaramaz. “Seni düşünmeyeceğim” derken düşünmeye devam edersiniz. “Yeşil elmayı düşünme” dediğimde zihninizde hemen bir 'yeşil elma' canlanır. Frekans değiştirmenin en iyi yolu odağınızı değiştirmektir. Bunun birçok yolu var, sevdiğiniz sözleri olumlu olan bir şarkı, keyifli bir film, mekân değiştirme, olumlama cümleleri hepsi odağınızı değiştirmekte işinize yarar. Diyelim ki hiç birini yapacak imkânınız yok. O zaman yaydığınız frekansın tam tersi olumlu bir senaryo imgeleyin. Her olumsuzlukta onu düşünmeyi bırakıp olumlu bir imgeleme yapın. Bunu yeterince yaparsanız bir süre sonra olumsuz düşünceniz olumlusu ile yer değiştirecektir. İşte size bir kaç örnek:
Parayla ilgili olumlu imgeleme:  Bir masa üzerindeki para yığınına sarıldığınızı imgeleyin. 
Aşkla ilgili olumlu imgeleme: Kocaman bir kalp içinde sizi çok seven bir kadın /erkekle birbirinize aşkla sarıldığınızı imgeleyin.
Münakaşayla ilgili olumlu imgeleme: Münakaşa ettiğiniz kişi ile karşılıklı gülümseyerek el sıkıştığınızı imgeleyin.
Sınav stresiyle ilgili olumlu imgeleme: İyi not almış, başarmış ve mutlu yüz ifadenizi imgeleyin. 
Hiçbirimiz yeryüzüne cezalandırılmak için gönderilmedik. Aksi takdirde insanoğluna akıl, merhamet, düşünme becerisi ve sistem yasaları verilmezdi. Cevaplar sadece içinizde. Siz sihirli değneğin ta kendisisiniz. Her zaman hatırlayın! Her ne düşünürseniz onu yaşarsınız.
Sevgi ve huzurla...
Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız. 
Telefon: 0.534. 628 72 27
Facebook: 8/9 Kişisel Gelişim Merkezi – Ayşen Akbulut