Kiraz Şoförler Odası Başkanı Selim Özdeveci ve Kiraz SS. 27 No’lu Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Konya, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
Oda başkanları yaptıkları ziyarette, hem şoförlere hem de Kiraz’ı daha yaşanabilir ve güvenli kılan fedakâr Kiraz polisine teşekkür etti. Şoförler Odası Başkanı Selim Özdeveci de yaptığı açıklamada ziyaretle ilgili şunları söyledi, “Kiraz Emniyet Müdürlüğü’nün güzel çalışmalarını ve projelerini yakından takip ediyoruz. Özellikle Kiraz Polisi’nin çocuklarla ilgili yaptığı her trafik kuralı bir can kurtarma projesi. Çocuk parkuru projelerini takdir ediyoruz. Çocukların gelecekleri hem bizlerin hem de ülkemizin geleceğidir” dedi.
Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Konya ise, “Yapılacak ortak proje ve çalışmalar hakkında sizinle bilgi alışverişinde bulunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş ziyaret esnasındaki konuşmasında, “Kiraz’da servisçi esnafının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kiraz esnafı için her türlü desteğe hazırız. Kiraz’da Gördüğüm kadarı ile servisçi esnafımız Türkiye'de örnek teşkil edecek şekilde düzenli bir çalışma içerisinde. Sizleri bu yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Yapılacak çalışmalarda, ilgili birimden arkadaşlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmanız için gereken hassasiyet gösterilecektir” dedi.
Kiraz Şoförler Odası başkanı Selim Özdeveci ve Kiraz SS. 27 No’lu Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Konya İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Editör: Haber Merkezi