Ovakent Belediyesi beldenin girişinde kaldırım çalışmalarına başladı. Ramazan Bayramı öncesi Ovakent Belediyesi tarafından beldenin girişinde başlatılan kaldırım çalışmaları hızla devam ediyor.   Bayram öncesine kadar bitirilmesi hedeflenen çalışmalarda 6750 m2 bordür ve parke taşı döşeniyor.
Çalışmaları yerinde takip edip çalışmalara da katılan Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel, “ Belediye olarak kaldırım ve yol çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Ramazan Bayramı öncesi beldemizin girişini düzenlemek için kolları sıvadık. Hiç kaldırım yapılmamış ve mevcut kaldırımların iyileştirme çalışmalarında 6750 m2 bordür ve parke taşı döşeniyor.” dedi
Bunun dışında bayramda mezarlıklarında ziyaret için hazırlandığını belirten Demirel, “Belediyemiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmaktadır. Şu an yapılan çalışmalar kapsamında mezarlıklardaki kurumuş otlar temizlendi, ağaçların ve yolların badanaları yeniden yapıldı, Ramazan ve bayram öncesi ziyarete hazır hale getirildi. Ramazan boyunca, manevi değerlerimiz olan mezarlıklarımızda temizlik çalışmalarımızı sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıklarımızı yeniden elden geçirdik. Çalışmalarımızı tamamladık, mezarlıklarımız Ramazan ve Bayram ziyaretlerine hazır” dedi.
Editör: Haber Merkezi