Ödemiş’te iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen, biri bebek 3 kişi toprağa verildi.
Birgi Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Mahmut Güvenç, damadı Ahmet Gençay, 7 aylık bebek Yağmur Gençay’ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’in kıldırdığı cenaze namazına Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener, siyasi partilerin temsilcileri, belde belediye başkanları ve ölenlerin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazada hayatını kaybeden Mahmut Güvenç’in yakınlarına ulaşmak için buldukları telefon numarasını arayan bir astsubay, telefona cevap veren kişinin ölen Mahmut Güvenç’in Çanakkale’de askerlik yapan oğlu Mesut Güvenç (22) olduğunu öğrenince telefonda ne diyeceğini şaşırmıştı.  Vatani görevini yapmakta olan Er Mesut Güvenç’e acı haberi veremeyen astsubay, bir evrak işi için aradığını söyleyerek telefonu kapatmak zorunda kalmıştı. Daha sonra aile yakınları tarafından kendisine acı haber verildi. Gece otobüsle dönen Mesut Güvenç cenazeye katıldı. Belde halkı tarafından çok sevilen ailenin, feci kaza sonucu birbirinden kopması Birgi’de derin üzüntüye sebep oldu.
Ödemiş’ten İzmir’e istikamet eden viraja hızlı girerek şerit ihlali yapan E. K.’nın kullandığı 09 TL 884 plakalı araç İzmir’den gelen Mahmut Güvenç (59)’in kullandığı 45 RS 692 plakalı araçla çarpışmıştı. Kaza sonucu Mahmut Güvenç (59) olay yerinde direksiyonda arka koltukta bulunan damadı Ahmet Gençay (33) kucağındaki 7 aylık kızı Yağmur Gençay araçtan fırlayarak feci şekilde can verdi. Araç içinde bulunan Feride Gençay (21) yaralı olarak Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Editör: Haber Merkezi