Bu yıl 24’üncüsü kutlanan ‘Vergi Haftası Etkinlikleri’ kapsamında Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Müdür Yardımcıları Ahmet Dayan, Remzi Adalıoğlu ve Sezen Tosun ile birlikte Ödemiş Ticaret Odasını ve KOSGEB’i ziyaret etti.
Vergi Haftası ve etkinlikleriyle ilgili bilgiler veren vergi dairesi müdürü Hamza Cihaner, “Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde heyet halinde resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve mükellef ziyaretleri yapmaktayız. Toplumun tüm bireylerinde vergi bilinci oluşturmak, bu anayasal yükümlülüğü yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Ödenen vergilerin yine topluma geri döndüğünü, devletin en büyük gelir kaynaklarından birisi olan vergi konusunda bilinçlenmenin de şart olduğunu belirten Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, ziyaret için teşekkür ederek tüm maliye çalışanlarının vergi haftasını kutladı.
Daha sonra da geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan KOSGEB’i ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü ve beraberindeki yetkililer KOSGEB ile ilgili bilgiler alarak küçük ve orta ölçekli işletmeler için en önemli kuruluşlardan biri olan KOSGEB’in burada hizmet vermesini sağlayan Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi