Ödemiş Muhtarlar Derneğinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Kaymakam Dölek’e Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Kaymakam Dölek, muhtarlıkların çok önemli olduğunu halkın nabzını en iyi muhtarların tuttuğunu söyleyerek, ilçede yaşanan sorunlar ve muhtarları rahatsız eden konularla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Dölek, “Muhtarlar Derneğimiz ilçemizde faaliyette olan önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisidir. Kendilerini ziyaret etmemdeki amaç, hem bir nevi nezaket ziyareti hem de köy ve mahalle muhtarlarımızın başkana yansıttıkları sıkıntı ve sorunları paylaşmak, varsa bu sıkıntılara çözümler üretmek için buradayım” dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran "Kaymakamımızın bizleri ziyarete gelmesi muhtarlarımızı ve beni mutlu etmiştir. Yeni göreve başlayan kaymakamımızla göreve geldiğinden bu yana gayet uyum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktayız. Kendilerine tarafımıza gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran Ödemiş Kaymakamı Dölek’e efe heykeli hediye etti.
 
 
Editör: Haber Merkezi