Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen cinayetlere bir yenisi daha eklendi.
Cumartesi günü saat 13:45 sıralarında Ödemiş garaj kahvesin de bir kişi vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre dünür olduğu bildirilen ve geçimini at arabacılığı yaparak sağlayan Yaşar D. (70) ile Küçükavulcuk Köyünden yaşayan Emin Çepni (55) kahvede birlikte oturdukları sırada tartışmaya başladılar. Tartışmanın katil zanlısı Yaşar D.’nin geçtiğimiz senelerde intihar ederek yaşamına son veren Taner. D.’nin ölümü yüzünden çıktığı tahmin ediliyor.
Oğlunun ölümünü gelinine ve dünürlerine bağlayan Yaşar D.’nin eski dünürüyle sürekli olarak bu konuda tartıştığı iddia edildi.  
İddiaya göre olay şöyle gelişti. Cumartesi günü garaj kahvesinde karşılaşan Emin Çepni ve eski dünürü Yaşar D. önce kısa bir konuşma yaptılar. Konuşmadan sonra aralarında tartışan dünürlerden Yaşar D. Belinde bulunan silahını çıkararak Emin Çepni’ye iki el ateş etti.
Aldığı kurşun yaralarının etkisiyle yere yığılan Emin Çepni’ye olay yerine gelen Ödemiş Devlet Hastanesi 112 Sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çepni burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Olay sonrasında gözaltına alınan Yaşar D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülüyor.
Editör: Haber Merkezi