Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle özel indirim kampanyasına başlayan Kasha Giyim Tireli ve modanın takipçisi bayanların mutlaka uğradığı bir mağaza.
 
Kasha Giyim’in işletmecisi Berna Agat, sevgililer gününe özel yüzde 30, yüzde 40 ve yüzde 50 indirim kampanyası başlattıklarını açıklayarak; “eşlerine sevgililer günü hediyesi almak isteyen beylerin yolu bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi Kasha Giyim’den geçecek. Eşlerinin giyim tarzını, sevdiği renkleri, modelleri ya da vitrinde görüp beğendiği kıyafetleri bize söyleyen beyler Kasha Giyim’de mutlaka eşlerine uygun ve beğenecekleri bir hediye bulacaklardır” şeklinde konuştu.
 
Rengârenk ve kaliteli kumaşlardan dikilmiş olan elbise, etek, ceket, yelek ve gömlekler, Kasha giyim askılarında 14 Şubat sevgililer günü için siz değerli müşterilerini bekliyor.
 
Sadece kıyafetlerin değil; takı, çanta ve kemer gibi kıyafeti tamamlayan aksesuarlarında satışa sunulduğu Kasha Giyim’de 36 ve 52 beden arası seçeneklerin bulunduğunu belirten Kasha Giyim’in genç ve güler yüzlü işletmecisi Berna Agat; “burada Tabu, Selis, Fever, Kasha ve Neri Miarte gibi seçkin markaların ürünleri mevcut. Bu ürünleri tamamlayacak zengin takı çeşitlerimiz de bulunuyor. Tüm ürünler tek tek özenle Tireli hanımlar için özenle seçiliyor. Yeşil ve bordonun bayanlar tarafından tercih edildiği ve kreasyonların da bu yönde hazırlandığı bir yılı geride bırakıyoruz. 2012 kış aylarında en çok tercih edilen bordo ve yeşilin yanı sıra dantelli bluzlar da çok tercih edilen ürünler arasındaydı” dedi.
 
Çeşitli markaların ürünlerinde uygulanacak olan Sevgililer Günü Özel İndirimini Tireliler’in kaçırmamasını tavsiye eden Berna Agat; “Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm sevgililere daha nice mutlu sevgililer günü diliyorum” dedi.


Editör: Haber Merkezi