Vodafone Freezone 16. Liseler Arası Müzik Yarışması’na Tire’den katılan, Tire Kutsan Anadolu Lisesi öğrencisi 4 genç, “Piyon” isimli gruplarıyla yarışmada birinciliği hedefliyorlar. İnternet üzerinden  ve sms yoluyla yapılacak oylamalarda yarışmanın galibi halk oyları ile belirlenecek. 

Yarışmada ilçemiz Tire’yi temsil eden Tire Kutsan Anadolu Lisesi öğrencileri Ozan Toparlak (Solo Gitar), Mustafa Demirkan (Vokal / Ritm Gitar), Alperen Çağlı (Bas Gitar) ve Ahmet Gözek (Davul) isimli öğrenciler 2012 yılının Mart ayında kurdukları “Piyon” isimli gruplarıyla yaklaşık bir yıldır okulun birçok etkinliğinde sahne aldılar. Tire Kutsan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından neredeyse her etkinlikte beğeniyle dinlenen grup, Vodafone’un düzenlediği yarışmaya katılarak, hem Tire’nin adını duyurmayı hem de yarışma sonucunda birinciye verilecek tam donanımlı stüdyo ödülünü almayı hedefliyor. 

Grubun solo gitarcısı Ozan Toparlak, “Gruptaki arkadaşlarımla birlikte müziği severek yapıyoruz ve hayatımızı bu yönde ilerletebilmemiz adına bu yarışmayı kazanmak, bizim için son derece önemli.  Yarışma sonucunda kazanacağımız tam donanımlı stüdyo ile bundan sonraki müzik çalışmalarımızı istediğimiz gibi çalıp kaydedebileceğiz” dedi. 

Yarışmaya Nirvana adlı grubun şarkısı olan “Breed” ile katılan Tireli gençleri desteklemek isteyen Tireliler, http://www.vodafonefreezone.com/LiseninYildizi/Detail.aspx?ContesterID=42 adresine girerek oy verebilecekler. Ayrıca Vodafone Freezone tarifesinde olan vatandaşlar cep telefonlarından IZKUT yazarak 3785’e sms gönderebilir ve “Piyon” isimli Tireli grubu birinciliğe taşıyabilirler. 

 

Editör: Haber Merkezi