Tire’nin önde gelen firmalarından olan ve adını her geçen gün büyüterek Türkiye çapında bir kuruluş olma yolunda ilerleyen Ali ve Alper Kasap Tire Ege Sucukları firması, 10 yıldır devam ettirdiği geleneksel iftar yemeğini bu ramazan da gerçekleştirdi.
Sucukta zahmetli olan geleneksel ‘fermente sucuk üretimi’ yönetimi ile 40 yıldır üretim yapan Ali Kasap ve oğlu Alper Kasap’ın işletmeciliğini yaptığı Tire Ege Sucukları, her geçen yıl ününü ve müşteri sayısını arttıran bir işletme haline geldi. Büyümesinde en çok katkıyı sağlayan işçilerini unutmayan Tire Ege Sucukları, yaklaşık 10 yıldır devam ettirdikleri geleneksel iftar yemeğini bu yıl da coşku içerisinde gerçekleştirdi.
Tire Belediyesi Toptepe tesisinde yapılan iftar yemeğine çalışanların yanı sıra, işletmenin iş yaptığı hayvan sahibi müstahsiller, Tire’deki iş dünyasından ve protokolden isimler de katıldı. Konuklar arasında Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, İlçe Jandarma Komutanı Serhan Varol, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’da yer aldı.
Aile şirketinin kurucusu olan Ali Kasap, oğlu Alper Kasap damadı İlhan Agat ve torunları Alibaran Kasap ve Hüseyin Agat; konukları kapıda tek tek karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dediler. Oldukça güzel ve nezih bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğine toplamda 150 civarında kişi katıldı. İftar ile ilgili konuşan Alper Kasap, “İlk olarak sadece çalışanlarımıza iftar düzenleyerek başlattığımız ve sonrasında her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz iftar organizasyonlarımıza zamanla müstahsillerimiz, Tireli iş dünyasından ve esnaftan arkadaşlarımız ile protokol üyeleri de katıldı. Bugün böyle bir kitleye iftar verip onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftarımıza gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi