HABER: Nazif HARUPÇU

Ödemiş’in Karşıyaka Caddesi’ndeki demiryolu hemzemin geçidinde havaların sıcak gitmesi nedeniyle meydana gelen çökme ile kazaya davetiye çıkaran yol düzeltildi.

Çevrede bulunan vatandaşların ortaya koyduğu şikâyetin ele alınması sonucu, geçtiğimiz hafta asfaltlanarak ve kot seviyesi yükseltilen yol, kaza riskini yok etti.

25 BİN KİŞİYİ İLGİLENDİREN HEMZEMİN

Şikâyeti gündeme getiren ve bölgede esnaflık yapan Sabri Avcı ve Kerim Kara şunları söylediler, “Yaz mevsiminin girmesi ile birlikte çevre yolu, sanayi, Ovakent, Bademli, Konaklı ve Aydın güzergâhına kadar olan bölgede yaşayan, yaklaşık 25 bin insanı da ilgilendiren önemli bir hemzemin geçit burası ve geçişlerde yaşanan sıkıntı gerçekten büyüktü. Özellikle küçük araçlar çökme nedeniyle, neredeyse demiryolu üzerinde askıda kalacak kadar kötü duruma geliyordu. Duyarlı vatandaşlar olarak gündeme getirmemizin ardından, yetkililerin konuya el atarak buradaki sıkıntıya kısa sürede çözüm getirmelerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Çevredeki diğer vatandaşlar, yaz mevsimine girildiği için dışarıdan karpuz, patates taşımak üzere ilçeye gelen binlerce aracın bu yolu kullanıyor ve tonajlarının da çok yüksek olduğu söyleyerek havaların sıcak olması ile asfaltta meydana gelen ve tehlike arz eden çökmenin giderilmesinden, özellikle de yetkililerin kısa sürede sorunu çözmesinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi