AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’nun oğlu Ahmet’in sünnet düğününde Tire siyaset dünyası, aile yakınları ve birçok dost biraraya geldi.
Tire siyasetinin önde gelen isimlerinden biri olan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve eşi Feyza Çeltikcoğlu’nun oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.
Sünnet törenine başta Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İl Genel Meclisi Üyesi Refik Konur, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, İzmir Tireliler Derneği Başkanı Nezih Poyanlı, MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, AK Parti Tire ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bin 500’e yakın davetli katıldı.
Tire Bahçesaray Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sünnet töreninde Mehmet Çeltikcoğlu’nun oğlu Ahmet ile oynadığı hamandalı zeybeği izleyenlerden büyük alkış aldı.
Çeltikcoğlu yaptığı konuşmada tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Bu bizim ilk evlat mürvetimiz, heyecanımızı mazur görünüz. Ben öncelikle aile büyüklerime bizleri bu günlere getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu onların da ilk torun mürveti. Sizlere de bu mutlu günümüzde bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi