Tirelilerin hizmetine sunulan yepyeni ve şık restoranlardan biri olan Cadde, Tire İstasyon Caddesi’nde faaliyet göstermeye başladı.
Yaklaşık bir aydır tadilat çalışmaları süren ve Tireli vatandaşların yoğun ilgisini çeken Cadde Restaurant, aklınıza gelebilecek pek çok yiyecek çeşidi ile sizleri şaşırtacak kadar iddialı.
İşletmecileri tamamen Tireli olan Cadde Restaurant’ı Tatlı Ustası Ali Çetin ve Tireliler tarafından tanınan Eczacı Oğuz Kıvrak işletecekler.
Cadde Restaurant’ın, pide, çorba, döner, ızgara, adana, Tire şiş köfte ve tatlı çeşitlerinden oluşan zengin bir menü ile hizmet vereceğini ifade eden Eczacı Oğuz Kıvrak, “Tireliler’e layık oldukları hizmeti vermek için Tirelilerin damak tadına uygun yiyecekler ile hizmetteyiz. Restoranımızda kaşarlı pideden pilav üstü dönere, adana köfteden sulu ev yemeklerine kadar pek çok çeşidi bir arada sunuyoruz. Müşterilerimize yemek siparişlerinden önce ezme, salata ve kaşarlı pide ikram ediyoruz” dedi.
Çok yakında nefis pizza çeşitlerini de menülerine ekleyeceklerini ifade eden Cadde Restaurant işletmecilerinden Ali Çetin, “pizzalarımız fabrikasyon pizzalardan çok daha farklı ve mutlaka tadılması gereken Türk damak tadına uygun olarak hazırlanan pizzalar olacak. Pizza Ustamız Kazım Okşaş pizza konusunda tecrübeli bir isim. Pizza ustasının yanı sıra tüm ustalarımız alanında uzman isimler” dedi.
USTALAR CADDE’DE BİR ARAYA GELDİ
Oğuz Kıvrak Cadde Restaurant’ta bir araya gelen ünlü ustaları tanıtarak, “30 yıllık kebap ustamız Adanalı Ahmet Usta, Pide Ustamız ustalığı 40 yılı aşkın zamana yayılan Nevzat Usta, Döner ve Çorba ustamız Kazım Usta, Tire Şiş Köfte’de Tireliler tarafından sevilen ustamız İbrahim Usta ve 20 yıllık Tatlı ustamız Ali Usta bizlerle birlikte Tirelilerle hizmet etmek için çalışacaklar” dedi.
Cadde Restaurant’ın gece geç saatlere kadar hizmette olacağını söyleyen Ali Çetin, “Restorantımız gece geç saatlere kadar açık kalarak hizmet verecektir. Özellikleri ailelerin gece geç saatlerde çorba içmek için gönül rahatlığı ile gelebilirler. Cadde Restaurant, ev ve işyerlerine yemek servisinde de bulunacak. Siparişleriniz için iletişim numaramız 0232.512 69 79” dedi.
Editör: Haber Merkezi