Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Bütünşehir Yasası hakkında bilgiler vermek üzere köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
  Ahrandı Aile Restoranda yapılan toplantıya, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve Ödemiş mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Belediye Başkanı Bekir Keskin konuşmasında, “Kanuna göre ilçemize bağlı 9 belde ve 74 köy Ödemiş Belediyesi’ne bağlanarak, Ödemiş’in birer mahallesi konumuna gelecek. Dolayısıyla Belediyemizin hizmet alanı genişleyecek. Bu arada belediye hizmetlerinden su, kanalizasyon, otogar, hal, mezarlıklar, katı atık depolama ve bertaraf, itfaiye, mezbaha,  gibi müdürlükler de belediyemiz sorumluluğundan alınarak Büyükşehir bünyesine bağlanacak.  Küçükmenderes Havzası olarak bizler, güçlü ve paylaşımcı kişiliğe sahip insanlarız. Hepimiz birlikte hareket ettiğimiz sürece, yeni yasanın öngördüğü şekildeki hazırlıklarımızı elbirliği tamamlayacağız. Bu yasadaki değişimlerden en az etkilenmek ve köylerdeki hizmetlerin sürekliliğini sağlamak üzere tüm muhtarlıklarımızla işbirliği ve anlayış içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi