HABER:DİLEK AYVALI
Birkaç ay önce yeni aldığı motosikleti ile yakınlarına yeniden yarışmalara katılmak için idmanlara başlayacağını söyleyen Ünal Çallı, iddiaya göre dün yeni motoru ile test sürüşü yapıyordu
Evli ve Yağız, Kaan ve mert isimlerinde 3 erkek çocuğu babası olan Ünal Çallı 29 yıl önce trafik kazasında erkek kardeşini kaybetmişti. Çallı’nın hastanede tedavi gören babası Yusuf Çallı ambulans ile evinin önüne getirildi ve buraya getirilen cenazeden helallik istendi.
Tire’de çok sevilen yardıma muhtaç herkese yardım etmesi ile tanınan Çallı’nın arkadaşları ve ailesi derin üzüntüye boğulurken, ayakta durmakta güçlük çeken çocukları babaları ile gurur duyduklarını söylediler.
Tire Mehmet Akif Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra cenaze Tire Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına defnedildi.
Ünal Çallı’nın cenazesine Tireli iş adamları, siyasiler, motosiklet sevdalısı arkadaşları ve ailesi katıldı.
Çallı’nın 2007 yılında 5 kere üçüncü, 1 kere ikinci, 2010 yılında 2 kere üçüncü 1 kere de ikinci olduğu öğrenildi.
Olay
Alınan bilgiye göre, İzmir Çevre Yolu Mavişehir Kavşağı yakınlarında, Karşıyaka'dan Çiğli istikametine giden, Ünal Çallı idaresindeki plakası belirlenemeyen motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı.
Kazadan sonra olay yerinden geçen 112 Acil Sağlık ekipleri yol kenarındaki yaralı Çallı'ya ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekiplerince Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çallı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Tire ilçesinde inşaat malzemeleri satan bir işyeri sahibi olan Çallı'nın bir dönem motosiklet yarışlarına katıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi