“En son meclis toplantısında alınan karara göre köprübaşındaki birahanelerin şehir dışına taşınması için karar almıştık. Bunu hemen hayata geçireceğiz” 

NAZİF HARUPÇU  

Kiraz ilçesinde Pazar gecesi İlçenin girişinde Köprübaşı mevkiinde bulunan iki birahane sahiplerinin silahlı çatışmasının yankıları sakin şehirde büyük yankıya sebep oldu.

Konuyla ilgili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül açıklamasında, “Kiraz ilçesinin tarihinde böylesine silahların konuştuğu büyük bir olay yaşanmamıştır. Dün gece yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz.Bir daha böylesine olayların yaşanmaması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Birahanelerin taşınması konusunda çalışmalarımız devam etmekte. Temmuz ayında en son aldığımız meclis toplantısında, aldığımız kararlar çerçevesinde Köprübaşında bulunan birahanelerin şehir dışına taşınması konusunu hızlandıracağız. Bu konuda yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi açısından da bir dizi tedbirlerimizi de hayata geçireceğiz. Bu konudaki gelişmeleri de Kiraz halkımızla paylaşmaya devam edeceğim” dedi.

Diğer yandan Kiraz ilçesinin ana girişinde yer alan Köprübaşı mevkiindeki birahanelerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Kirazlı bir bayan vatandaş “Yıllardır söylüyoruz dinleyen yok. Çocuklarımız var okula mecburen buradan geçiliyor. Oradaki bayanlardan rahat geçemiyoruz, kaldırımlardan. Yeter artık. Bu belediye den umutluyum!” dedi.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ
http://www.yerelguc.com/yasam-saglik/kiraz-ilcesinde-kanli-gece-h7042.html

Editör: Haber Merkezi