Haber: Ahmet ŞENKİ



Tire’de damat ile kayınpederin bayram günü yaşanan tartışması kanlı bitti. Evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Gazcı (51) tartıştığı damadı M.D (25) tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramı’nın dördüncü günü akşam saat 20.15 sularında meydana gelen olayda, damadın tüfeğinden çıkan saçmalarla ağır yaralanan Ahmet Gazcı kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İddiaya göre Ahmet Gazcı, damadı M.D ile kızına yeterince bakmadığı gerekçesiyle son zamanlarda sık sık tartışıyordu. Uzun süredir işsiz olan ve garsonluk gibi, bulduğu gündelik işlerde çalışan M.D kayınpederi Ahmet Gazcı ile bir araya gelerek konuşmaya başladı. Konuşmadan sonra kayınpederine kızan M.D evinden sinirli bir şekilde ayrıldı.

ÜÇ EL ATEŞ ETTİ

Evinde bulunan ve kendisine ait ruhsatsız av tüfeğini alan damat M.D, Fevzi Paşa Caddesi’ndeki Ali Efe Hanı’nın önünde kayınpederini bekledi. M.D. Belediyeye ait su veznesinin önünde kayınpederini gördükten sonra av tüfeği ile üç el peş peşe ateş açtı. Göğsünden ve sırtından aldığı saçmalarla ağır bir şekilde yaralanan Ahmet Gazcı kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini alan aile yakınları ise hastanenin önünde gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdiler.

İşlediği cinayetten sonra gözaltına alınan M.D’nin alkollü olduğu belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. M.D çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi